CATALOG
Produse in cos

  Intrebari frecvente - Raspunsuri rapide

  Daca doriti sa cautati un produs anume , folositi bara de cautare din site sau puteti selecta din categoria de produse din meniu, apoi adaugati  in cosul de cumparaturi . Continuati cu finalizarea comenzii ca si invitat unde veti completa doar datele necesare procesarii comenzii , sau puteti inregistra un cont de utilizator pentru a putea urmari statusul comenzii si/sau plasarea unor comenzi ulterioare mai simplu si rapid.

  Daca ai uitat sa comanzi un produs si vrei sa il adaugi dupa ce ai finalizat comanda, sau nu mai doresti produsele si vrei sa renunti la comanda , ne poti contacta la telefon 0742555955 sau ne poti scrie pe email la comenzi@eldepo.ro

  Eldepo.ro va ofera posibilitatea platii la livrare in sistem ramburs sau in avans prin Transfer Bancar in baza Proformei emise . 

  ELDEPO  face livrari prin curier in orice localitate pe teritoriul din ROMANIA , iar in functie de zona de livrare , produsele vor ajunge la dvs in 24-48 ore, pentru comenzile plasate  in zilele lucratoare pana la orele 16:00.

  Pentru comenzile de minim 500 RON , transportul este gratuit , iar pentru comenzile mai mici de 500 RON , taxa de livrare este de 16 RON + TVA. 

  Pretul taiat de o linie semnifica ultimul pret la care produsul a fost achizitionat, fara a se aplica un discount sau reducere. 

  Pe langa modalitatea de efectuare a unei comenzi pe site, mai puteti opta pentru plasarea unei comenzi telefonice catre agentii nostrii de la departamentul vanzari tel: 0742555955, sau prin trimiterea unui email la adresa comenzi@eldepo.ro cu toate detaliile de comanda.

  In conformitate cu legislatia in vigoare, aveti posibilitatea returnarii produsului in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia produsului. Produsele vor fi returnate in ambalajul original , cu toate accesoriile incluse. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta urme de zgarieturi, socuri, modificari fizice etc.

  Pentru returnarea produselor, avem rugamintea sa ne scrieti la adresa de email: comenzi@eldepo.ro sau sa ne contactati telefonic..

  Cheltuielile de retur vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produselor se va face in termen de maxim 14 zile de la receptionarea produsului, prin virament bancar in contul clientului.

  Produsele vandute de ELDEPO.RO in calitate de importator si distribuitor direct, beneficiaza de garantie de 24 de luni de la data achizitiei pentru persoanele fizice si 12 luni pentru persoanele juridice.

  Va rugam sa ne scrieti solicitarea la adresa de email comenzi@eldepo.ro cu datele dvs. de contact, numarul comenzii sau numarul facturii si sa descrieti detaliat defectul semnalat insotita daca se poate, de fotografii pentru sustinerea reclamatiei.

   Dupa ce primim produsul si constatam cauza defectiunii, reprezentantul departamentului abilitat va lua legatura cu dvs. pentru a va explica procedurile urmatoare:

  In cazul in care produsul trimis in service nu face obiectul garantiei (defectul este provocat de client), reparatia va fi contra cost, iar taxele de transport vor fi suportate de client.

  Daca produsul defect beneficiaza de garantie, acesta va fi reparat sau se va inlocui (in cazul in care service-ul constata ca nu mai sunt piese de schimb sau nu se mai poate repara).