CATALOG
Produse in cos

  Camere 4G SOLARE

  Camere supraveghere fara alimentare

  Dupa cum bine stim, sunt anumite obiective greu accesibile care necesita supraveghere video, iar din lipsa energiei electrice ori a serviciilor de transmisie a datelor acest lucru devine aproape imposibil.

  Noi, tehnicienii din echipa ElDepo ne-am gandit la acest lucru si am gasit solutia !

  Camera cu panou solar 4G, o camera  100% independenta cu acumulator (all in one) care functioneaza cu energie solara si sistem propriu de transmitere a datelor in timp real, poate fi montata la exterior in orice pozitie, unde ajung razele soarelui si semnalul operatorului de telefonie mobila. Pot fi accesate cu usurinta de pe mobil prin intermediul aplicatiei dedicate !

  Camera pe baterii wifi cu panou solar , pentru obiectivele unde exista acoperire de la routerul wireless , dar este imposibila alimentarea de la reteaua electrica.

  Camera supraveghere 4G cu panou solar, 1080P HD, audio bidirectional, IR+LED, exterior , Eldepo
  Noutati -25 % Lipsa stoc
  Stoc: Lipsa stoc Cod Produs: SLCCTV4G2
  Camera 4g cu panou solar si acumulator incorporatCamera 4G cu panou solar este 100% independenta. Panoul solar vine insotit cu acumulatori reincarcabili de inalta fidelitate ce asigura alimentarea camerei in permanenta, chiar si atunci cand nu este soare.Supraveghere video in cele mai i..
  1.428,00 RON 1.071,00 RON Fără TVA:900,00 RON
  Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)