CATALOG
Produse in cos

  TCGV

        Termeni si Conditii Generale de Vanzare ( TCGV)


       Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.
  Site-ul www.eldepo.ro si toate domeniile afiliate sunt proprietatea SC ONLINE SHOP SV SRL.
   Definirea termenilor utilizati:

  1. Cumparator - persoana fizica sau orice entitate juridica ce emite o Comanda.
  2. Vanzator – ONLINE SHOP SV SRL, cu sediul in judetul Suceava, localitatea Suceava, Str. Statiunii        Nr. 5 , avand Codul Unic de Identificare RO23401672.
  3. Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul solicita Vanzatorului Bunuri si Servicii la preturile afisate in momentul plasarii si in concordanta cu Termenii si Conditiile prezente pe site.
  4. Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, pe care Vanzatorul le ofera spre comercializare Cumparatorului.

  1. Informatii administrator magazin online

  1.1 Site-ul www.eldepo.ro este administrat de catre SC ONLINE SHOP SV SRL cu sediul in localitatea Suceava, str. Statiunii nr.5,  judetul Suceava, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J33/384/2008, Cod de Identificare Fiscala 23401672, Tel. 0742555955, email. office@eldepo.ro
  2. Acceptare TCGV
  2.1 Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.
  2.2 Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.
  2.3 Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

  3. Drepturi de autor
    3.1 Continutul site-ului www.eldepo.ro este proprietatea SC ONLINE SHOP SV SRL.
    3.2 Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online Eldepo.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.
  4. Securitatea datelor personale
  4.1 Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de ELDEPO.RO exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.
  4.2 Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa ELDEPO.RO
  4.3 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC ONLINE SHOP SV SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata.
  4.4  SC ONLINE SHOP SV SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.
  ELDEPO.RO nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare,oferte , precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.
  5. Obligatiile utilizatorului
   5.1.In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
   5.2 Aveti responsibilitatea de a va asigura de intelegerea termenilor si conditiilor impuse pe siteul nostru , in momentul inegistrarii pe site.
   5.3 Sunteti unica persoana responsabila, in vederea accesarii si utilizarii serviciilor oferite de catre noi , prin intermediul acestui site.
   5.4 Aveti datoria de a ne informa la orice schimbari cu privire la modificarea datelor de contact si a utilizarii serviciilor prezente pe site.
   5.5 Aveti responsabilitatea de a nu comite niciun fel de act sau comportament ce ar putea dauna serviciilor oferite pe acest site, sau companiei noastre.
   5.6 Prin deschiderea si inregistrarea unui cont de utilizator aveti obligatia de a citi si a va face responsabil  de cele precizate mai sus.
   5.7 Aveti dreptul la un singur cont de utilizator pentru o singura persoana.
   5.8 Inchiderea contului de utilizator/anuntului se poate face la cerere , in urma unei mentiuni trimise in prealabil catre noi, specificand motivele inchiderii contului.

  6. Obligatiile vanzatorului

  6.1 Sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora afisate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare. In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
  6.2 Sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
  6.3 Sa livreze produsele in cel mai scurt timp de la confirmarea comenzii, daca acestea sunt in stoc;
  6.4 Sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Confidentialitate`, parte integranta  din TERMENI SI CONDITII.
  6.5 Prin colectarea informatiilor inscrise de catre dvs pe site, ne rezervam dreptul asupra urmatoarelor evenimente :
  •    contactarea dvs directa prin telefon/ email, in situatiile necesare
  •    confirmarea identitatii dvs
  •    punerea la dispozitia dvs , a serviciilor/produselor solicitate de catre dvs
  •    trimiterea de newslettere/noutati cu privire la serviciile oferite de noi pe acest site, sau pe alte siteuri partenere
  •    realizarea de statistici
  •    trimiterea de alerte de anunturi/instiintari/notificari
  •    punerea la dispozitia dvs de oferte si/sau oportunitati cu privire la serviciile solicitate
  •    transmiterea informatiilor cu privire la situatiile conturilor doar organelor legislative, aflate in deplina masura legala de a solicita aceste date
  •    nu vindem si nu trimitem date despre dvs , nici unei terte parti, exceptand autoritatile prin care suntem obligati prin lege sa divulgam informatii cu privire la contul dvs. , in acest caz ,doar daca se indeplinesc de fiecare data , pentru informatiile transmise, conditiile de siguranta a procesarii de date.

  6.6 GARANTIE

  Toate produsele noastre beneficiaza de garantie pe baza certificatului de garantie al SC ONLINE SHOP SV SRL pe care il veti gasi in coletul expediat de noi. Prin certificatul de garantie eldepo.ro isi asuma buna functionare a produsului pe perioada de garantie indiferent de furnizor, conform cu legislatia romana in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008).

  Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

  • Garantia se va face in maxim 15 zile calendaristice. Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.
  • La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului impreuna cu accesoriile aferente si o copie de pe Factura fiscala si Certificatul de Garantie. Recomandam ca produsele in cazul trimiterii cu o firma de curierat sa fie puse intr-un ambalaj corespunzator pentru a prevenii deteriorarea lor pe timpul transportului. Deteriorarea produsului din pricina ambalarii necorespunzatoare duce la pierderea garantiei si va trebui solutionata de catre cumparator cu firma de curierat.
  • In cazul produselor neconforme trimise de dumneavoastra costul integral tur-retur al produselor va fi suportat de firma noastra. Daca neconformitatea produselor nu face obiectul garantiei (produs functional, prezinta urme de lovituri, manipulare defectuoasa, socuri electrice, e.t.c) costul aducerii la conformitate va fi suportat de catre client, inclusiv costul transportului tur-retur.
  • Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.
  • Produsele care nu pot fi reparate sau inlocuite cu alte produse cu performante similare vor fi stornate. Clientului i se va restitui in maxim 30 de zile contravaloarea produselor conform facturii de stornare. Contravaloarea produselor va fi returnata intr-un cont bancar.
  • Produsele neridicate din service in maxim 3 luni de la receptionarea produsului sunt considerate abandonate si vor fi prefate catre o firma autorizata pentru reciclare.  7. Politica de confidentialitate
  7.1 ELDEPO.RO se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
  7.2 Scopul colectarii datelor este: onorarea comenzilor, reclama, marketing, publicitate, statistici,comunicatii electronice.
  7.3 Daca nu doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC. ONLINE SHOP SV SRL va rugam sa ne informati printr-un email la adresa office@eldepo.ro.
  7.4 Site-ul www.eldepo.ro foloseste Google Remarketing si Google AdWords, colectând astfel cookie-uri. Cookie-uri sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care în versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea magazinului online Coramet, acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie în memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari/ actiuni între doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de încarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii în care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta daca este cazul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate si anunturi publicitare relevante utilizatorului si nu vor fi vândute, înstrainate sau închiriate unei terte parti. Astfel de anunturi pot fi afisate în website-urile retelei Google Display si Google Search. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon. În cazul nu sunteti de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google sau de catre partenerii nostri de publicitate va rugam sa ne scrieti un email la adresa office@eldepo.ro  si veti primi indicatiile necesare pentru dezactivare.
  Observatie:
  *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
  *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
  8. Preturi, modalitati de plata, facturare si livrarea produselor
  8.1 Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
  8.2 Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
  8.3 Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
  8.4 Pretul produselor din magazinul online Eldepo  poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
  Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
  8.5 Pe baza informatiilor detinute de Eldepo  si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.
  8.6 Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.
  8.7 Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.
  8.8  Metoda de livrare oferita de catre Eldepo.ro este prin curier rapid.
  8.9 Pentru comenzile ce depasesc  500 Lei+TVA, transportul este GRATUIT in tara.
  8.10 Plata produselor comandate se poate face astfel: in numerar la livrare sau prin ordin de plata/transfer bancar in avans
  8.11 Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii .

  9. Politica de retur
  9.1.Indiferent de motiv , aveti dreptul de a returna produsele comandate intrun interval de 14 zile , din momentul in care ati primit coletul cu bunurile comandate.
  Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.
  Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.
  9.2.Restituirea banilor/contravaloarea produselor se realizeaza intrun interval de alte 14 zile , intr-un cont bancar valabil de pe teritoriul Romaniei , furnizat de catre persoana care a efectuat comanda la momentul returului .Mentionam ca detinatorul codului IBAN , sa fie aceeasi una si aceeasi persoana cu cea care a efectuat comanda.
  Mentionam faptul ca nu se restituie bani , catre alte persoane, altele decat cea care a efectuat comanda.
  9.3.Taxele de curierat pentru returul produselor vor fi suportate de catre client.
  9.4.Nu se vor restitui clientului/cumparatorului taxele de curier (in cazul in care exista) , ci doar contravaloarea efectiva a produselor.

  10.Dispozitii finale

  Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
  Pentru orice probleme sau nelamuriri care nu au fost descrise in aceasta sectiune, ne puteti contacta telefonic sau prin email.

  Daca din orice motiv , nu sunteti de acord cu termenii si conditiile descrise mai sus, va rugam sa nu va inregistrati/NU adaugati anunturi pe acest site.

  Va multumim si va dorim Mult Succes!
  WWW.ELDEPO.RO
  SC ONLINE SHOP SV SRL
  Suceava,Str.Statiunii,nr.5
  CUI   RO23401672
  J33/384/2008
  TEL : 0752602627